TEŠKO dišem, ne mogu da izgovorim više od nekoliko reči, a da se ne zakašljem, ali živ sam. Ova bolest ubija, traži način da se uvuče tamo gde će sigurno ubiti. Osnovni cilj je uništenje. Nema zavaravanja i priče o lakim prehladama.

Komentari (5)

Dada

19.07.2020. 19:23

Молим објашњење, ако су маске спасоносне, зашто их нису одмах препоручили већ амо дреждали у карантину два месеца?

Makija

19.07.2020. 20:28

@Dada - Zdravstveni sistem nije bio spreman za ovakvu pandemiju ni opremljen za ovoliki broj bolesnih a ni maski nije bilo ni za zdravstvo a pogotovo ne za svakog

Boris

20.07.2020. 05:35

@Dada - Dada@ sta ti treba objasnjavati ako si svesna situacije cuvaj se i tako ces i druge cuvati i to je sva mudrost sto znaci maska,rukavice,distanca izbegavati kontakte i to je to

MilaS

20.07.2020. 08:12

...samo zlonamerni na svaku preporuku reaguju kontrapitanjem,sa omalovažavanjem...nisu vam odgovarale mere Vlade?...meni,Bogami jesu jer sam hronični bolesnik od svake bolesti za koju je korona smtronosna.I sa zgražavanjem sam gledala,većinom mlade,kako trče,druže se,roštiljaju,ulaze u prodavnice bez maski...žive normalno i "pljuju" po merama Vlade...odjednom su se pojedini osećali skučeno u četiri zida,šetali bi...čak i oni koje nikada u šetnji i društvu videla nisam...pa,onda skupovi i sedenja ispred Skupštine od strane onih koje ne bih volela ni na ulici da sretnem,a kamoli da vode državu...nepoštovanje SEBE,najpre...i sada vam čudno 400 zaraženih dnevno...prosek30-40 godina...ma stvaaarno?

svakakvih ovde ima

20.07.2020. 18:18

@MilaS - Gospodjo Mila, nije niko nikom kriv ako je neko hronicni bolesnik. A nisu ljudi u Srbiji krivi za koronu, da bi Vi nekomen ovde drzali lekcije. Korona je dosla iz Kine ili Amerike. A nisu ni u drugim zemljama svi hodali non stop sa maksama. Vi se pridrzavajte svega sto mislite da je dobro, a naravno i drugi ljudi. Kad znate tako lepo da kritikujete, onda znate da se informisete od cega je sve moguce da je ta bolest nastala. Zasto se prodaju maske ako nisu sigurne da stite od korone. To svako zna. Aone najskuplje nije dobilo ni medicinsko osoblje u Engleskoj ili cak obicne kao ni rukuvacie takodje.