ČOVEK KOJI JE UVEK TU ZA SVOJ NAROD: Momirović o napadu tajkunskih medija na Aleksandra Vučića

Novosti online

14. 04. 2024. u 21:26

REAKCIJA Tomislava Momirovića, člana Predsedništva Srpske napredne stranke, na tekst objavljen na portalu Nova.rs: "Pred strancima pezi, kleči, klanja se, ljubi skute, a u Srbiji glumi šerifa“: Upoznajte dva lica Aleksandra Vučića.

ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ УВЕК ТУ ЗА СВОЈ НАРОД: Момировић о нападу тајкунских медија на Александра Вучића

Foto Novosti

-Čovek koji je i u Parizu i u Pekingu primljen uz najviše državne počasti. Čovek koji je sa svim svetskim liderima prijatelj. Uvek i na svakom mestu tu za svoj narod. Uz Aleksandra Vučića ime Srbije se čita sa gromoglasnim poštovanjem.

Sramotni tekstovi u organizaciji dva Dragana - Đilasa i Šolaka, su ne samo politički teror u jalovom pokušaju da se učestvuje u predizbornoj kampanji, već još jedan u nizu zlokobnih napada na najvažnije institucije naše države.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!