BRNABIĆ PORUČILA BEĆIROVIĆU: Napadi na Vućića bez argumenta, "Oštar odgovor" - tužnjikav skup floskula i neistina

Novosti online

12. 04. 2024. u 16:33

POVODOM napada Denisa Bećirovića, predsedavajućeg Predsedništva Bosne i Hercegovine, na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, oglasila se Ana Branbić.

БРНАБИЋ ПОРУЧИЛА БЕЋИРОВИЋУ: Напади на Вућића без аргумента, Оштар одговор - тужњикав скуп флоскула и неистина

Foto: Printskrin/BHRT

Naime, Bećirović je poručio da "Šešeljev saradnik i autor mračne izjave “za jednog Srbina, 100 Muslimana” ne može nikome držati lekcije".

Tim povodom Brnabić je poručila:

Znate šta jedino ni lupom nije moglo da se nađe u ovom "oštrom odgovoru" Bećirovića predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću? Argument.

"Oštar odgovor" je tužnjikav skup uobičajenih floskula i standardnih neistina, uz dodatak ličnog obračuna sa Aleksandrom Vučićem iz vremena kada je imao oko 23 godine.

Tako je to kad, kao  Bećirović, ostanete da živite u 90-tim godinama prošlog veka, jer iz toga on, jednostavno, ne želi da izađe. Tu se oseća dobro, to mu je sigurna zona. Tu može od jutra do sutra da glumi žrtvu, umesto da nešto zaista i uradi za Bosnu i Hercegovinu, i za sve ljude koji u toj zemlji žive - bili oni Bošnjaci, Srbi ili Hrvati.

Upravo zbog toga njemu (i sličnima) smeta Vučić - zato što je Vučić i za Srbe i za Bošnjake - u Srbiji i regionu, uradio mnogo: izgradio puteve, domove zdravlja, trenutno je u izgradnji Klinički centar u Novom Pazaru, kao i Omladinski centar. Izgradio je najmoderniji atletski kompleks, jednu od najmodernijih osnovnih škola u Srbiji (u Sjenici), dovodi investitore i podržava lokalnu privredu. Time se, na najkonkretniji način, bori za mir, međusobno uvažavanje i suživot, pokazuje poštovanje.

Foto: Printskrin X

Za razliku od njega, jedini izgovor koji Bećirović ima za to što, osim sejanja mržnje i netrpeljivosti, ništa nije uradio za srpski narod u BiH i Republici Srpskoj, jeste - pa, dobro, ništa nisam uradio ni za Bošnjake. E, zato živi u 1990-im godinama HH veka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave