VELIKA ČAST ZA PREDSEDNIKA SRBIJE U PARIZU: Ovako je Vučić dočekan uz najviše državne i vojne počasti (FOTO/VIDEO)

Novosti online

08. 04. 2024. u 10:12

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u zvaničnoj poseti Francuskoj, a dočekan je ispred Palate invalida uz najviše vojne i državne počasti.

ВЕЛИКА ЧАСТ ЗА ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ У ПАРИЗУ: Овако је Вучић дочекан уз највише државне и војне почасти (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Marija Stevanović

Vučića su dočekali Frank Rister, delegirani ministar za spoljnu trgovinu, privlačenje investicija, frankofoniju i Francuze u inostranstvu pri Ministarstvu za Evropu i spoljne poslove Francuske Republike, i general Kristof Abad, vojni guverner Pariza.

Himna "Bože pravde" intonirana je čak dva puta - na svečanom dočeku i nakon polaganja venca na spomen-ploču "Vernost za vernost" na kojoj piše:

- U slavu srpske vojske, herojskog saveznika Francuske u Velikom ratu, i za srpske borce preminule za Francusku u zajedničkoj borbi protiv nacističke okupacije.

Posetu predsednika Srbije Francuskoj pratite uživo na našem blogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije