OGROMAN RED NA SAVSKOM VENCU: Brnabićeva, Vujovićeva i Šapić dali podršku SNS - "Da se potvrdi pobeda iz decembra još ubedljivije" (FOTO)

Novosti online

06. 04. 2024. u 12:36 >> 12:42

SRPSKA napredna stranka sa koalicionim partnerima počela je danas sa prikupljanjem potpise podrške za beogradske izbore u tri gradske opštine.

ОГРОМАН РЕД НА САВСКОМ ВЕНЦУ: Брнабићева, Вујовићева и Шапић дали подршку СНС - Да се потврди победа из децембра још убедљивије (ФОТО)

Foto Novosti

Na Savskom vencu stvorila se ogromna gužva i okupio se veliki broj građana kako bi iskazali podršku listi SNS za predstojeće beogradske izbore.

Svoj potpis je dala i Ana Brnabić, a pristuni su još i Aleksandar Šapić, Irena Vujović, Jelena Tanasković, Marko Kešelj, Živorad Nikolić...

- Nadam se da ćemo po starom dobrom običaju brzo i efikasno prikupiti dovoljan broj potpisa i već sutra predati listu. Očekujem pobedu, da se potvrdi ona pobeda koju smo ostvarili u decembru 2023. i da bude još ubedljivija. Da imamo pun legitimet i da nastavimo da radimo, jer je Beograd pod privremenom upravom neko vreme, a to nije dobro za Beograđane i grad - rekla je Brnabićeva.

Navela je da izlaze na izbore sa puno ideja i projekata, a da je u fokusu EKSPO 2027. godine.

- Da predstavimo Srbiju kao jednu uspešnu, pobedničku zemlju - kaže Brnabićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (18)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?