Pedigre

Dragan Vujičić

01. 04. 2024. u 07:15

Ima on "lepo ime" Dinko, kao Dinko Šakić, predstavlja se kao novinar i profesor, ali Vojvođani bi za njega imali drugačiji nadimak - "besna kera"! Tako "take" zovu u Vojvodini.

Педигре

Foto: V.Danilov

Ova "kera" veruje da ima poseban savez sa Bogom (Briselom, Berlinom, Molohom, Bafometom) iako tvrdi da mu je rep ateistički. Svaki bol koji svojim balavim, bolesnim zubima nanese onima među kojima živi - njihova je krivica. Oni bi trebalo da se stide što im je naneo bol. U stvari, oni su krivično odgovorni što su ga naterali da im nanese bol.

Nazvao ga je Slobodan Antonić u svojoj kolumni "crnim baronom" autonomaškog novinarstva koji selektuje kadrove za tamošnji javni servis. Nema veze kera sa tim, sem možda u nekom uvrnutom kinološkom smislu kada psima u rodoslovu piše da su vojvode i slični četvornožni plemići.

Za pedigre (Pediggree) Gruhonjića-Šakića stara se NED sponzor CIA terorizma, Rokfeler fondacija i nebrojene NVO "arhitekte" zločinstva diljem sveta. Milioni krvavih dolara teku od 2012. za Dinkovu autonomija.info, Voice, nazovi njegovo novinarsko udruženje. I taj i takav Dinkov Pediggree, baš kao svi brendovi hrana za kerove, prilagođeni su različitim potrebama različitih rasa i zato se tako "širok front" autonomaškog čopora okuplja da ga brani. Čanak-kontraš, recimo, srcem je uz Dinka. Nenad je poreklom "lička devojka za sve", ako se plati. Borko ili Borislav Stefanović (ne može da se odluči) isto smatra da Dinko nije mislio što je rekao, baš kao i beskompromisni borac za pravdu i autonomiju Vojvodine Ana Lalić sa Kolubare. Bojana Pajtića je neprijatno i pominjati.

Vladimir Mihić sa Odseka za psihologiju u Novom Sadu braneći Dinka reče: Univerzitet i druge institucije treba da budu sigurno mesto za sve i otvoreni za različitost, i ako sloboda govora važi za one koji se ne slažu sa Dinkom Gruhonjićem, onda ona mora postojati i za Dinka.

- Kog Dinka?

- Šakića!

Onakva kakva je postojala za Srbe u Jasenovcu dok je "lepo ime" bio šef logora gde su besomučno istrebljivali naš narod.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)