SRPSKA LISTA: Verujemo da će audio-snimak biti dovoljan da policija i nadležni organi privedu Radomirovića

Novosti online

18. 03. 2024. u 14:04

SVEGA par dana nakon što su zapaljena dva automobila uglednih i časnih stanovnika opštine Leposavić, na društvenim mrežama i u medijima se pojavio audio-snimak u kome sadašnji zamenik ministra za zajednice i povratak Nenada Rašića, Radoica Radomirović, iz Leposavića, koji se često sreće sa Aljbinom Kurtijem, a sam Kurti ga predstavlja kao svog saradnika, detaljno objašnjava kako se podmeće požar i pale automobili, saopštila je Srpska lista.

СРПСКА ЛИСТА: Верујемо да ће аудио-снимак бити довољан да полиција и надлежни органи приведу Радомировића

Foto: Srpska lista

 - Umesto da se bavi povratkom raseljenih, Kurtijev zamenik ministra Radomirović se predstavlja kao iskusni piroman koji zna kako treba zapaliti automobil. Ono što posebno zabrinjava i što zahteva hitnu reakciju nadležnih organa jeste podatak da po fotografijama zapaljenih automobila, izgleda da je požar podmetnut, tj. modus operandi je baš onakav kako se čuje na audio-snimku, navedeno je u saopštenju.

Srpska lista ističe da veruje da će taj audio-snimak biti dovoljan da policija i nadležni organi privedu Radomirovića i ispitaju njegovu eventualnu umešanost u ova nedela, koja izazivaju uznemirenje građana. 

- Podsećamo da ovo nije prva afera čiji je glavni akter Radomirović, pa imajući u vidu revolt građana Leposavića i bes koji imaju zbog njegovih nedela, brine nas reakcija običnih, poštenih domaćina u Leposaviću koji ovakav zulum ne mogu da trpe, navedeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO: DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!