BRNABIĆEVA OGOLILA OPOZICIJU: Vi ste nezavisno Kosovo već priznali! (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

18. 03. 2024. u 12:50 >> 13:01

ANA Brnabić, kandidat za predsednika Narodne skupštine Srbije, podsetila je danas u skupštini da su poslanici koalicije Srbija protiv nasilja 2022. godine u Beču već priznali nezavisnost Kosova.

БРНАБИЋЕВА ОГОЛИЛА ОПОЗИЦИЈУ: Ви сте независно Косово већ признали! (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Ona je pokazala deklaraciju koju su u Beču pre dve godine potpisali i Marinika Tepić i Aljbin Kurti, a u kojoj se traži hitan prijem takozvanog Kosova u Evropsku uniju.

- Ovo je vaše ogledalo! Ovo je potpisala vaša stranka! Ovi deklaraciju je potpisala vaša stranka! Ovo je potpisala Srbija protiv nasilja! Da nezavisno Kosovo postane hitno članica Evropske unije! Zbog toga ne smete reč da kažete o Srbima sa Kosova i Metohije, naljutiće se Viola fon Kramon, Tonino Picula, Josip Juratović Mihael Rot! Vi ste najlepše stvari govorili o Aljbinu Kurtiju, rekli ste da je intelektualac. Vi ste nezavisno Kosovo već priznali - rekla je Brnabićeva.

Foto: Novosti

Dok je ona govorila, članovi koalicije Srbija protiv nasilja opet su fizički krenuli ka predsedavajućem Stojanu Radenoviću.

- Evo, poštovani građani Srbije, sve možete da vidite kakva je politika koalicije Srbija protiv nasilja. Oni su siledžije i nasilnici, samo to imaju da vam ponude - rekla je Brnabićeva.

Podsećamo, juče se navršilo 20 godina od pogroma nad Srbima na Kosovu i Metohiji, kada je 4.000 Srba proterano sa svojih ognjišta. Predstavnici koalicije Srbija protiv nasilja nisu našli za shodno da se oglase o tome, makar i napišu saopštenje, već su nastavili da vode svoju politiku mržnje prema Aleksandru Vučiću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!