ĐURIĆEVA O OPOZICIJI: Borku i Đilasu Srbija oduvek bila zadnja rupa na svirali

Novosti onlajn

02. 03. 2024. u 12:38

"BORKO, nekada Borisav, još samo jedna u nizu marioneta Dragana Đilasa nikada ne propušta priliku da kojekuda po belom svetu pljune po sopstvenoj državi i narodu, dodatno nam oteža poziciju i ukalja ugled! I sve to uz snishodljivo ulagivanje svakome ko Srbiji misli loše. Jer su i Borku, baš kao i njegovom šefu, Srbija i njeni interesi oduvek bili zadnja rupa na svirali!", poručuje Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke u svom saopštenju za javnosti.

ЂУРИЋЕВА О ОПОЗИЦИЈИ: Борку и Ђиласу Србија одувек била задња рупа на свирали

Foto: SNS

"Ova ljudska ništica bio je šef pregovaračkog tima za Beograd u pregovorima sa Prištinom baš one 2011. godine kada su doneti svi najgori i najteži sporazumi po naš narod i državu! Bio je glavni i odgovorni za postavljanje granice između Srba na Kosovu i Metohiji i Srba u Centralnoj Srbiji, a danas nam govori o miru i stabilnosti!

Krađa izbora je baš ono što su njegovi saborci i on učinili 2008. godine kada im je fotelja i ideja da se dočepaju pozicija sa kojih bi bili u prilici da sa našom državom i njenim interesima trguju, da se igraju i maste bila prioritet!

Nisu Đilas i ovi njegovi krali samo novac i budućnosti našim građanima, već i njihovu volju! Lopovi nad lopovima, kakvih svet video nije! A danas nam ti licemeri prosipaju mudrost po ovim pitanjima!

Idu da moljakaju za sankcije Srbiji, za ukidanje investicija i urnisanje ekonomije.

Dakle i danas - ista priča, ista pesma kao kada su vedrili i oblačili našom zemljom. Naš narod je tome stao na put: još 2012. i rešen je čvrsto da se ne vraća u kandže najgorih među najgorima!", navela je ona. 

BONUS VIDEO:

Priče iz hronike: Nebojša Radošević na suđenju Tačiju svedočio o otmici i mučenju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (13)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!