SNAŽNA PORUKA PREDSEDNIKA IZ DAVOSA: Narod voli one koji rade i bore se za svoju zemlju, a ne one koji kukaju nad sobom (VIDEO)

Novosti online

17. 01. 2024. u 18:27

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić danas se obratio javnosti iz Davosa.

СНАЖНА ПОРУКА ПРЕДСЕДНИКА ИЗ ДАВОСА: Народ воли оне који раде и боре се за своју земљу, а не оне који кукају над собом (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime predsednik je pričao o sednici Evropskog parlamenta.

- Javiće se javiti Šider i Klemen Grošelj da kažu sve najgore, javiće se neki drugi da kažu nešto malo lepše, i to je to... Ja znam koliko je nešto čisto dobijeno i nikada čistije i znali su oni to sve. Mogu danas da urade istraživanje javnog mnenja, osim što bi videli da su oni malo pali, ne baš tako malo, ali pali, a mi malo porasli, ne baš tako malo ali opet, ali opet porasli. Šta ja da im radim. Narod voli one koji rade, koji se bore za svoju zemlju, a ne one koji kukaju nad sobom, a ustvari nikada ništa nisu uradili za svoju zemlju - poručio je predsednik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (32)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost