ĆUTA PRIZNAO: Nije bila problem krađa izbora, nego što Boško nije prešao cenzus (VIDEO)

Novosti online

17. 01. 2024. u 11:52

ALEKSANDAR Jovanović Ćuta je prilikom gostovanja u jednoj emisiji priznao da pravi problem nije bila navodna krađa izbora, kako je to do sada tvrdila opozicija, nego to što Boško Obradović nije prešao cenzus.

ЋУТА ПРИЗНАО: Није била проблем крађа избора, него што Бошко није прешао цензус (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Iks/LaziDetektor

Posle mesec dana laganja da je krađa izbora bila problem što opozicija nije uzela Beograd, Aleksandar Jovanović Ćuta je otvorio dušu i priznao šta je pravi problem.

- Šta je prelomilo ove izbore? To što Boško Obradović nije prešao cenzus u Beogradu! Da je Boško Obradović prešao cenzus u Beogradu, mi bismo slavili pobedu! Ali Boška sada nema u Skupštini, nema Jeremića... - izjavio je Jovanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (46)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost