POČELO PONAVLJANJE IZBORA: GIK - Biračka mesta otvorena na vreme

Tanjug

30. 12. 2023. u 07:58

U SRBIJI je jutros u 7.00 časova počelo glasanje na 35 biračkih mesta na kojima se ponavljaju izbori za poslanike Skupštine Srbije, kao i na tri mesta na kojima se ponavljaju izbori za odbornike Skupštine grada Beograda.

ПОЧЕЛО ПОНАВЉАЊЕ ИЗБОРА: ГИК - Бирачка места отворена на време

Foto: Tanjug

 Na biračkim mestima gde se ponavlja glasanje za republičku skupštinu upisana su 19.543 birača. Biračka mesta se zatvaraju u 20.00 časova, a do zatvaranja u toku je izborna tišina.

GIK - Biračka mesta otvorena na vreme

Predsednik Gradske izborne komisije (GIK) Zoran Lukić izjavio je da su jutros u 7 sati otvorena sva tri biračka mesta u gradu Beogradu.

Podsetio je da građani danas do 20 sati imaju priliku da glasaju i biraju odbornike Skupštine grada Beograda na tri biračka mesta - u Osnovnoj školi „Dragan Lukić” i vrtiću „Pčelica” u opštini Novi Beograd, kao i u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić” - istureno odeljenje „Brđani” u opštini Voždovac.

Na ova tri biračka mesta ukupno je upisano 4.629 birača.

U Srbiji je jutros u 7.00 časova počelo glasanje na 35 biračkih mesta na kojima se ponavljaju izbori za poslanike Skupštine Srbije, kao i na tri mesta na kojima se ponavljaju izbori za odbornike Skupštine grada Beograda.

BONUS VIDEO: SLAVLjENjE ZAPADNIH PRAZNIKA:Koji su stari zaboravljeni praznici?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave