OVDE ĆE GLASANJE BITI PONOVLJENO: RIK saopštio na kojim biračkim mestima građani ponovo izlaze na izbore

Novosti online

20. 12. 2023. u 15:35

REPUBLIČKA izborna komisija održala je danas konferenciju za novinare na kojoj je izneto u kojim mestima u Srbiji će glasanje biti ponovljeno.

ОВДЕ ЋЕ ГЛАСАЊЕ БИТИ ПОНОВЉЕНО: РИК саопштио на којим бирачким местима грађани поново излазе на изборе

Foto: S.M.J.

Nakon što je glasanjem utvrđen dnevni red, sapšteno je na kojim biračkim mestima će se glasanje ponoviti.

- Rezultati glasanja se ne mogu utvrditi na biračkom mestu broj 28 u opštini Babušnica, biračkom mestu broj 2 opština Bojnik, biračko mesto broj 18 opština Veliko Gradište, biračko mesto broj 2 opština Vlasotince, biračko mesto broj 24 i 45 u opštini Vlasotince, biračko mesto broj 23 u opštini Trstenik, biračko mesto broj 15 u opštini Žagubica, biračko mesto broj 5 u opštini Koceljeva, na biračkom mestu broj 40 u opštini Lebane, na biračkom mestu broj 18 u opštini Petrovac na Mlavi, na biračkom mestu broj 8 u opštini Plandište, na biračkom mestu broj 24 u opštini Raška, na biračkom mestu broj 6, 25 i 37 u opštini Svrljig, na biračkom mestu broj 40 u opšini Tutin, na biračkom mestu broj 8 u opštini Ćuprija - saopšteno je iz RIK-a.

Glasanje se ponavlja na izbornim mestima na kojima je rešenjima Republička izborna komisija poništila glasanje i to na biračkim mestima:

"Broj 32 opština Aranđelovac, broj 24 opština Babušnica, broj 23 Veliko Gradište, broj 26 Koceljeva, broj 10 Kosjerić, broj 7 Kula, broj 4 Petrovac na Mlavi, broj 22 Svrljig, broj 25 Topola, broj 16 Ćuprija" - predlog je da se izbori na ovim mestima održe 30. decembra 2023. godine u vremenu od 7 do 20 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici