PRAVO LICE ĐILASOVIH MEDIJA: Lista "Srbija protiv nasilja" vraća Srbiju u srednji vek (VIDEO)

Novosti online

23. 11. 2023. u 19:48

NA METI onih koji sebe nazivaju demokratskom opozicijom najčešće su obrazovani, nekompromitovani i uspešni kadrovi vladajuće stranke u državi.

ПРАВО ЛИЦЕ ЂИЛАСОВИХ МЕДИЈА: Листа Србија против насиља враћа Србију у средњи век (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

U Srbiji ne prođe niti jedan dan da opozicija i sva njena prateća medijska mašinerija ne povede prljavu  kampanju protiv nekog od članova Srpske napredne stranke.

Tako se mlada Draginja Vlk koja je diplomirala i magistrirala na Fakultetu za socijalne studije na dva odseka – Evropske studije i međunarodne odnose, Masarikovog univerziteta kao stipendista češke Vlade našla na nemilosrdnom udaru Đilasovih medija.

Nemoćni da stručnim i kvalitetnim kadrovima SNS-a odgovore ljudstvom sličnog kalibra iz sopstvenih redova ili bar kvalitetnim programom partije, Đilasova opozicija i njegovi tabloidni mediji posežu za najtežim oblicima blaćenja, kompromitovanja pa i otvorenog vređanja ovih poštenih ljudi a sve zarad ličnih interesa.

Biografiju kakva se samo može poželeti pokušale su pristalice otimača fabrika i prisvajača medija da uprljaju.

Ne haju oni da o bilo kome i bilo kada izmisle i izgovore najogavnije i najteže stvari zbog kojih bi se zasigurno postideo i sam Gebels.

Atmosfera straha i toksična politika uvreda opozicije prevazišla je sve granice pojma demokratije.

Za njih činjenice očigledno nisu bitna stvar već ono što je interes u datom trenutku a to je vidimo, očigledna i nečasna namera da se grubo oskrnave najveće vrednosti Evropske unije za koje tvrde da se zalažu.

Opozicioni novinari odavno ne postavljaju pitanja već grade teze i to ne na argumentima, već lažima, krivim interpretacijama, paušalnim informacijama, nategnutim konstrukcijama kršeći pritom, sva pravila i kodekse novinarstva.

Zastrašujući primeri verbalnog nasilja sa kojima je Draginja bila suočena na društvenim mrežama od strane onih koji se kriju iza slogana “Srbija protiv nasilja” zasigurno imaju za cilj da našu zemlju vrate u Srednji vek.

Konkretno, Draginju hoće da spale kao vešticu. To je jedna od poruka pristalica liste "Srbije protiv nasilja”.

Nema toga što na račun Draginje nije izgovoreno i napisano. Salva uvreda, optužbi i  pretnji nisu samo udarac na Draginju kao pojedinca već udarac na čitavu mladost Srbije.

U poremećenom sistemu vrednosti kakav opozicija i njihovi tabloidni mediji žele da plasiraju očigledno nema mesta za uspešne i obrazovane ljude koji nemaju ništa drugo do interesa da služe na dobrobit i korist svojoj otadžbini.

Odsustvo odgovornosti za javno napisanu i izgovorenu reč očigledno, postaje osnovna vrednost samoproklamovanih "boraca" za nenasilnu Srbiju i njihovih "nezavisnih", "objektivnih" i "istraživačkih" medija.

Posle politke mira, stabilnosti i privrednog oporavka kakvu SNS vodi godinama unazad pristalice Dragana Đilasa, Marinike Tepić i Mikija Aleksića očigledno postaju nervozni budući da im je jasno da simpatizera imaju neuporedivo manje.

U mreži žutog pauka (bivšeg DOS-a, DS-a i njihovih satelita) koji je vladao Srbijiom više od deceniju, ostale su zarobljene čitave institucije, investicije, mladost i budućnost generacija, građani...

Danas kada mladi shvataju da je budućnost u njihovim rukama očigledno je, da u toj borbi ne uspevaju da prođu neprimećeni od strane opozicije i njihovih medija.

I zato je važno da kao društvo stanemo iza Draginje Vlk i osudimo ovakve akte brutalne politke opozcije jer ako sada ćutimo - pustili smo zlog duha iz prošlih vremena da se opet vrati u naše živote.

(Srbija danas)

BONUS VIDEO: SRAMNO: Umesto saučešća, opozicija vređala porodice žrtava u Mladenovcu i pravila žurke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (122)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana