KOŠMAR ZA IZDAJNIKE: Šešelj otkrio koje NVO bi SRS zabranila

Novosti online

21. 11. 2023. u 15:19

ZAMENIK predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Šešelj naveo je danas da će ta stranka, ukoliko pobedi na izborima, zabraniti rad nevladinih organizacija koje "promovišu tezu o nezavisnom Kosovu".

КОШМАР ЗА ИЗДАЈНИКЕ: Шешељ открио које НВО би СРС забранила

Foto Tanjug

- SRS će, ukoliko dobije poverenje naroda, zabraniti rad svih nevladinih organizacija koje promovišu tezu o nezavisnom Kosovu, koje srpski narod proglašavaju genocidnim, a Republiku Srpsku nazivaju genocidnom tvorevinom - naveo je Šešelj u saopštenju.

On je još napisao da će za sve nevladine organizacije koje se bave politikom, a finansirane su iz inostranstva, biti donet zakon koji će ih proglasiti "agentima stranog uticaja".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!