MARINKOVIĆ RADOMIROVIĆ: Đilasovi puleni i dalje nastavljaju da lažno optužuju članove SNS i gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića

Novosti online

13. 11. 2023. u 17:39

ČLAN Glavnog odbora Srpske napredne stranke Jelena Marinković Radomirović odgovorila je na lažne optužbe Đilasovih pulena na račun članova SNS-a i gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića.

МАРИНКОВИЋ РАДОМИРОВИЋ: Ђиласови пулени и даље настaвљају да лажно оптужују чланове СНС и градоначелника Новог Сада Милана Ђурића

Pres služba grada

- Đilasovi puleni i dalje nastavljaju da lažno optužuju članove Srpske napredne stranke i gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića, kako bi sakrili istinu koju zna svaki građanin, da su oni gomila nasilnika i siledžija. Svima poznat po incidentima i brojnim manipulacijama, Janko Veselinović, u želji da dobije malo slave, sebe lažno predstavlja kao žrtvu, ali narod dobro zna i njega i ostale Đilasove nasilnike samo po kriminalu i korupciji. 

Jel su to oni isti srbomrzci  koji bi sve nas u koncentracione logore samo zato što nismo kao oni. 

Pozivam gospodina Veselinovića da kaže istinu građanima, a ne da laže i obmanjuje javnost,  jer fizičko nasilje je jedino što pristalice Đilasove organizacije konstantno sprovode.

Poručujem Đilasu i njegovim pajtašima da nas neće zaustaviti u nameri da razvijamo Novi Sad za dobrobit svih naših građana, da ćemo se boriti za slobodnu i pristojnu Srbiju, jer Srbija ne sme da stane - navela je Marinković Radomirović.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)