"ZAŠTITIĆEMO SVAKI ŽIVOT": Vučić - Izgrađeno je 147 bolnica i gradi se još, a šta su oni napravili?

Novosti online

29. 10. 2023. u 10:52

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić je toko gostovanja na TV Prva istakao kako su u poslednjih nekoliko gosina izgrađene nove bolnice, klinički centri, te da je mnogo uloženo u zdravstvenu opremu kako bi se ljudima pomoglo da na vreme otkriju obolenje i tegobe.

ЗАШТИТИЋЕМО СВАКИ ЖИВОТ: Вучић - Изграђено је 147 болница и гради се још, а шта су они направили?

Foto: Tanjug

Rekao je da se mnogo bavi pitanjem Kosova i Metohije, i da se bavi hiljadama drugih stvari, zbog čega su neka pitanja prolazila bez rešavanja.

- Kao to da nismo imali mamografe. Sada ćemo imati i u Babušnici, i u Pirotu. Kao što ide u i Vlasotince, i u Vladičin Han. Pa idemo dalje u Lebane. Da sve naše žene mogu da se pregledaju na vreme i reaguju odmah. Zaštitićemo svaki život. Živ se pojedoh što to nisam primetio ranije. A za one koji kritikuju, da pitam što oni to nisu rešavali ranije. U Užicu ćemo imati dve magnetne rezonance - kaže Vučić.

On dodaje da je izgrađeno 147 bolnica u Srbiji, i da se gradi još, te napomenuo da je u vreme prethodne vlasti izgrađeno "0, kompir".

- Da li sam srećan, pa nisam. Živimo u vreme u kom ne primećujemo druge, u kom se živi brže. I zato ću više da slušam ljude, kada razgovaraju sa mnom. Ići ću na skupove, ali preostalo vreme ću sedeti ispred prodavnice, pričati sa ljudima. Da saznam stvari koje možda nekome malo znače, ali ljudima znače mnogo - rekao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (174)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?