"TEMA PANELA ODRAŽAVA ORIJENTACIJU VELIKOG PRIJATELJA SRPSKOG NARODA, ĐINPINGA..." Vučić na prvoj sesiji Foruma za međunarodnu saradnju (FOTO)

Novosti onlajn

18. 10. 2023. u 10:31

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić govorio je na prvoj sesiji Foruma za međunarodnu saradnju na visokom nivou, na temu "Povezanost u otvorenoj globalnoj ekonomiji".

ТЕМА ПАНЕЛА ОДРАЖАВА ОРИЈЕНТАЦИЈУ ВЕЛИКОГ ПРИЈАТЕЉА СРПСКОГ НАРОДА, ЂИНПИНГА... Вучић на првој сесији Форума за међународну сарадњу (ФОТО)

Foto: Instagram/Printskrin/Budućnostsrbijeav

- Tema današnjeg panela odražava stratešku orijentaciju koncepta razvoja NR Kine i njenog lidera, velikog prijatelja srpskog naroda, predsednika Si Đinpinga, kao začetnika inicijative koja nastoji da podstakne bližu saradnju između država i naroda kroz zajedničke napore usmerene na rešavanje globalnih izazova i napredak celog čovečanstva, uz marljiv rad na stvaranju jedne globalne ekonomije kroz uzajamnu saradnju u cilju postizanja dobrobiti za sve - napisano je u objavi na zvaničnom Instagram profilu "Budućnost Srbije AV". 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

(UŽIVO) EVROVIZIJA 2024: Najveći skandali u istoriji, za fizički nasrtaj iz Holandije poručuju da ga NIJE BILO, a obezbeđenje i oko Teja Dore