PETKOVIĆ: Da li je među specijalcima u Banjskoj bilo plaćenih ubica, čiji je zadatak bio da pobiju Srbe?

Novosti online

28. 09. 2023. u 11:06

DIREKTOR Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković uputio je danas novo ključno pitanje povodom događaja u Banjskoj u kojem je ubijeno troje Srba, pitajući da li je među specijalcima tzv. kosovske policije bilo i plaćenih ubica obučavanih u terorističkim kampovima, čiji je zadatak bio da hladnokrvno pobiju Srbe u Banjskoj.

ПЕТКОВИЋ: Да ли је међу специјалцима у Бањској било плаћених убица, чији је задатак био да побију Србе?

Foto: Tanjug

- Da li je u redovima specijalaca kosovske policije bilo i plaćenih ubica obučavanih u terorističkim kampovima, čiji je zadatak bio da pobiju Srbe? Da li je zadatak tih plaćenih ubica dovedenih u Prištinu sa raznih strana bio da hladnokrvno pobiju Srbe u Banjskoj? - napisao je Petković na društvenoj mreži X (Tviter).

Petković je prethodno upitao i zbog čega tzv. kosovska policija nije dozvolila misiji Euleks učešće u istražnoj operaciji u mestu Banjska i šta je to trebalo sakriti u istrazi tog događaja u nedelju, kada su ubijeni jedan policajac i trojica Srba.

- Zašto Kosovska policija nije dozvolila učešće Euleksa u istražnoj operaciji mesta Banjska? Zašto je bilo potrebno da Kosovska policija sama obavi istragu, bez prisustva Euleksovih istražitelja? Šta je to što je trebalo sakriti u istrazi? - napisao je Petković.

BONUS VIDEO: BILBORDI PODRŠKE SRBIMA U MOSKVI: Jedna boja, jedna vera, jedna krv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)