SUZE I OČAJ NA LICU SUPRUGE UHAPŠENOG ELEZOVIĆA: Advokat Pantović - Svaki Srbin optužen za ratni zločin na KiM unapred je osuđen

D. Z.

21. 09. 2023. u 18:29

SUD u Prištini prihvatio je zahtev za određivanje pritvora tužioca, koji je potpuno konfuzan i nejasan i iz koga je teško shvatiti razloge zbog kojih je trojici Srba određen pritvor.

СУЗЕ И ОЧАЈ НА ЛИЦУ СУПРУГЕ УХАПШЕНОГ ЕЛЕЗОВИЋА: Адвокат Пантовић - Сваки Србин оптужен за ратни злочин на КиМ унапред је осуђен

Foto: D. Zečević

Ovo je izjavio advokat Ljubomir Pantović, posle današnjeg zahteva za određivanje pritvora trojici Srba koji su juče uhapšeni na Kosovu i Metohiji.

- Merom određenom trojici Srba još jednom se pokazalo da Specijalno odeljenje Osnovnog suda nema ni volje ni snage, ali ni želje da sudi Srbima po zakonu. Ovim je ko zna koji put potvrđeno ono što sam bezbroj puta ranije govorio da su svi nealbanci, koji se sumnjiče za ratni zločin, unapred osuđeni - dodaje advokat Pantović.

On je istakao da je sudu predao obimnu dokumentaciju o zdravstvenom stanju klijenta Ilije Elezovića koji je teško bolestan. On je sa dvojicom Srba koji su juče ugapšeni, Draganom Milovićem i Zoranom Kostićem, prosleđen u pritvr Zatvora visokog rizika u Grdovcu, kod Podujeva.

Ispred suda u Prištini bila je i supruga Ilije Elezovića. Suze i očaj na licu žene sasvim su dovoljan pokazatelj njenog straha za život teško bolesnog muža.

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)