JASNA PORUKA VUČIĆA IZ SRPSKE: Srbija će uvek biti uz svoj narod, ma kakvu cenu lično morao da platim

Novosti online

04. 08. 2023. u 20:32

PREDSEDNIK Srbije osvrnuo se tokom obraćanja na Centralnoj manifestaciji obeležavanja vojno-policijske akcije "Oluja" situaciju koja je nastala uvođenjem sankcija čelnicima Republike Srpske.

ЈАСНА ПОРУКА ВУЧИЋА ИЗ СРПСКЕ: Србија ће увек бити уз свој народ, ма какву цену лично морао да платим

Foto: Printskrin RTS

On je u svom obraćanju istakao:

- Danas je RS teško. Slušao sam Mileta malopre. Teško je i njemu, neće on to da vam kaže. Govoriće da im je lako, a i sami će da vide oko sebe neke koji će da kažu "ma nije to ništa, sitnica", al će da ćute kao zaliveni kako i oni ne bi dobili sankcije. Nagledao sam se ja toga. Nagledao sam se toga koliko hoćete. I zato sam večeras ovde, zato što sam gledao kada je Srbija zatvarala granice na Drini i nije davala braći iz RS i Srpske Krajine da pređu. Kada ljudima iz Krajine koji su tražili hleb i dom nije davala da skrenu sa autoputa da ne bi uznemirili nekoga pred izbore. I nikada Srbija više neće da zatvara svoje puteve za svoju braću, za svoj narod. Srbija će biti uz svoj narod i baš me briga koliku ću cenu i lično da platim i bilo ko drugi! Nema više barijera za naš narod! Ma kakva muka da pogodi naš narod, posao Srbije, naš zadatak, obaveza i sveta dužnost je da budemo uz narod RS kada je teško, kada svetska sila RS uvodi sankcije, da kažemo da ćemo pomoći srpskom narodu na svaki način - naglasio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (124)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!