"OVO ĆE BITI NAJVEĆE GRADILIŠTE" Vučić o značaju EXPO 2027 i Nacionalnog stadiona (VIDEO)

Novosti onlajn

30. 06. 2023. u 13:10

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić se danas provozao noovotovorenom obilaznicom sa ministrom finansija Sinišom Malim.

ОВО ЋЕ БИТИ НАЈВЕЋЕ ГРАДИЛИШТЕ Вучић о значају EXPO 2027 и Националног стадиона (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram

Predsednik Srbije je objasnio značaj stadiona koji će biti izgrađen, i prostora za Ekspo, rekao je da će ovo biti najveće gradilište.

- Mi smo ovde u kampu koji je Siniša danas predstavio. Mi smo nagađali da imamo šanse, mislili smo objektivno da ćemo biti drugi... Hiljade tona kamena, peska... Ovo će biti najveće gradilište u celoj Evropi, na ponos Srbiji. Tu ide nacionalni stadion, onda ćemo ostaviti prostor za jedan veliki šoping mol otvorenog tipa, onda će tu da bude ceo Ekspo. Gledajte da Ekspo bude na većem broju hektara od onog koji se traži, koji je predviđen. Onda ćemo praviti posebne stambene blokove. Moramo da pronađemo način kako da udvostručimo broj ležajeva u Beogradu... Velika šansa za Srbiju - rekao je predsednik Vučić.

Tim povodom objavio je njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu uz simpatičan opis.

- Dva vozača, malo jača... ne znam koji je Jare, a koji Paja, ali znam da će na ovom mestu, gde sam parkirao svoju limuzinu, doneti ogromne šanse i mnogo posla Srbiji i Beogradu - napisao je predsednik Vučić.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (235)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)