JOVANOV UPITAO "NOVU": "Zašto ste brisali iz teksta ime Branka Marinkovića? Od ovih lešinara čovek više ne može ni da umre..."

Novosti onlajn

10. 06. 2023. u 10:48

PORTAL Nova S, u vlasništvu Dragana Šolaka, plasirao je lažnu vest o tajnom sastanku koji je navodno održan u Republičkoj izbornoj komisiji, a povodom vanrednih parlamentarnih izbora.

ЈОВАНОВ УПИТАО НОВУ: Зашто сте брисали из текста име Бранка Маринковића? Од ових лешинара човек више не може ни да умре...

Foto: Novosti

Сумњу на веродостојност целе вести баца то што је тај портал међу онима који су били на састанку навео и особу која је преминула 2021. године - Бранка Маринковића, заменика секретара, који је премино 2021. године. 

Foto: Printskrin

Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke, komentarisao je ovaj skandal na svom Tviter profilu: 

- Saznaje, Šolakov centar za agitaciju i propagandu @novarsonline, da je održan sastanak sa Brankom Marinkovićem, koji je preminuo decembra 2021. godine. Lešinari, neljudi i amoralni talog. 

Nakon što je javnost uvidela sraman postupak "Nove S", sa portala je izbrisano ovo ime, a Jovanov je upitao ovaj medij zašto su sklonili ime: 

- Hej,@novarsonline! Zašto ste brisali iz teksta ime Branka Marinkovića? Vest o njegovom prisustvu sastanku u RIK-u, koju ste jutros objavili, je zaista ekskluziva svetskih razmera! - napisao je Jovanov i dodao: 

- Najprofesionalniji medij u Vaseljeni izbacio iz teksta ime pokojnog Marinkovića. Izvinjenja nigde. Ekskluzivno su saznali da pokojnik nije mogao da bude na sastanku za koji su objavili da se desio i da mu je prisustvovao. Lično! Od ovih lešinara čovek više ne može ni da umre...

Jovanov je u šaljivom tonu nastavio da komentariše ovaj neprofesionalni ispad "Nove S":

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (48)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri