BOŽIĆ: Najpre moraju da izvade brvno iz svog oka, kako bi videli trn u tuđem oku

Novosti online

08. 05. 2023. u 18:05

SANDRA Božić izjavila je da je da se opozicija upustila u nerazuman potez stavljajući političke interese iznad nedužno prolivene dečije krvi.

БОЖИЋ: Најпре морају да изваде брвно из свог ока, како би видели трн у туђем оку

Foto privatna arhiva

- Ne postoje reči kojima bi se opisala sramotna ideja organizovanja protesta i omalovažavanja žrtava, zloupotrebom u političke svrhe. Ne smemo da dozvolimo da takve stvari postanu normalnost, zbog toga je najbitnije da se radi na konkretnim rešenjima koje je predsednik Vučić predložio, a Vlada usvojila. Neke granice moraju da se poštuju, a opozicija ih je prešla kada se upustila u ovako nerazuman potez, stavljajuci političke interese iznad nedužno prolivene dečije krvi - rekla je Božić.

- Najpre moraju da izvade brvno iz svog oka, kako bi videli trn u tuđem oku. To je licemerje koje oni jasno pokazuju kriveći Aleksandra Vučića za sve što se dešava, bez ikakvog rešenja - pa čak i u ovim situacijama kada je najpotrebnije da cela Srbija bude ujedinjena u neizmernom bolu koji svi osećamo prema žrtvama dva stravična masakra - dodala je Sandra Božić.

BONUS VIDEO: TRI BELA KOVČEGA: Dubona se oprašta od svoje dece

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!