SINIŠA MALI O PRETNJAMA DARIJI KISIĆ: Jezik nasilja i prostakluka

Novosti online

08. 05. 2023. u 17:00

NA društvenoj mreži Tviter upućene su pretnje i uvrede ministarki za brigu o porodici i demografiju Dariji Kisić, a ministar finansija Siniša Mali kaže da je to lice opozicije.

СИНИША МАЛИ О ПРЕТЊАМА ДАРИЈИ КИСИЋ: Језик насиља и простаклука

Foto D. Milovanović

- Sramotne izjave opozicije i njihovih pristalica, koja nastavlja da koristi jezik nasilja i prostakluka, i to prema ženama, ne prezajući ni od čega, čak ni u ovim najtežim danima za građane Srbije. Kada vam je teško da prihvatite istinu, onda se koristite govorom mržnje, divljate i iživljavate se. Istina je da je tužno što opozicija koristi u političke svrhe veliku nesreću koja je zadesila našu zemlju, bez imalo empatije prema svom narodu. To je njihovo lice i to je ono što oni predstavljaju. - poručio je Siniša Mali.

Podsetimo, opozicija je iskoristila dve tragedije koje su zadesile Srbiju a u kojoj je poginulo 17 osoba kako bi organizovali proteste. Oni tvrde da su protesti protiv nasilja, a upravo oni koji ih podržavaju šire govor mržnje na društvenim mrežama.

- J*bem li ti mrtvu majku, k*rvetino bosanska! Mrš nazad u vukoj*binu - piše u ovoj pretećoj objavi upućenoj Dariji Kisić uz koju je dodata izjava ministarke o protestima opozicije.

Foto: Printscreen

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (80)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave