"MOJ SUPRUG IMA OTVORENE RANE" Slađan Trajković u nehumanim uslovima u Kurtijevom zatvoru - supruga očajna

D. Z.

03. 05. 2023. u 16:28

JUTROS smo bili u posetu, moj Slađan nije dobio terapiju 25 dana ni za cirozu jete, ni za šećer, ni za groznicu i temperaturu. Prvo su rekli da sačekamo da prođe Bajram, pa da prođe ovo ili ono... Mi mu nosimo konstanto tablete po dve kutije za sve bolesti to je po 60 komada a on od toga dobije dve ili tri tablete. Ono što bi u normalnim uslovima imao za mesec dva dana on nema ni za par dana. I zbog toga što ne dobija terapiju i nema cirkulaciju u telu otvorile su mu se rane po rukama i nogama i smršao je 22 kilograma.

МОЈ СУПРУГ ИМА ОТВОРЕНЕ РАНЕ Слађан Трајковић у нехуманим условима у Куртијевом затвору - супруга очајна

Foto: D. Milovanović/Društvene mreže

Ovim rečima Suzana, supruga bivšeg pripandika tzv. kosovske policije Slađana Trajkovića objašnjava u kom se stanju nalazi njen suprug koji je uhapšen petnaestog decembra prošle godine za navodni ratni zločin i to psoel hapšenja takođe bivšeg pripandika kosovske policije Dejana Pantića.

Od trenutka hapšenja Slađan se nalazi u zatvoru visokog rizika u Grdovcu kod Podujeva, a njegova supruga ističe da su uslovi u kojima se nalazi nedopustivi i da osim što ne prima adekvatnu terapiju nema ni grejanja.

- Držao je na nogama flašu sa vrućom vodom zbog čega je zadobio i opekotine - dodaje ova žena zabrinuta za suprugovo zdravlje i ističe da samo očekuje kada će je pozvati da joj kažu najcrnje vesti o suprugu.

Inače, pritvor Slađanu Trajkoviću ističe 15 maja a njegov branilac advokat Dejan Vasić pisao je danas predstavnicima zemalja Kvinte o stanju njegovog klijenta za kojeg traži smeštaj u zdravstvenu ustanovu ili meru kućnog pritvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost