"DA NASTAVIMO RAD KA ZAJEDNIČKOJ BUDUĆNOSTI" Vučić primio članove Radnog tela Saveta EU za proširenje i države u procesu pristupanja (FOTO)

Novosti onlajn

27. 04. 2023. u 13:00

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je članove Radnog tela Saveta EU za proširenje i države u procesu pristupanja – COELA.

ДА НАСТАВИМО РАД КА ЗАЈЕДНИЧКОЈ БУДУЋНОСТИ Вучић примио чланове Радног тела Савета ЕУ за проширење и државе у процесу приступања (ФОТО)

Foto: Instagram

- Poželeo sam dobrodošlicu predstavnicima Radnog tela Saveta EU za proširenje u nadi da će se na licu mesta uveriti u to koliko je Srbija napredovala poslednjih godina, kako u ekonomskom pogledu, tako i u brojnim reformama koje smo sproveli prvenstveno u cilju boljeg života naših građana.

Zahvalio sam se zemljama članicama EU na dosadašnjoj podršci evropskom putu Srbije i pozvao ih da zajedno, još uspešnije, nastavimo rad ka zajedničkoj budućnosti - napisao je predsednik na svom Instagram profilu. 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (255)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)