SUZANA VASILJEVIĆ ODGOVORILA ŠEFU KABINETA PREDSEDNICE LAŽNE DRŽAVE: Knjige su suviše teške za vas, pogledajte film "Žuta kuća"

Novosti online

26. 04. 2023. u 17:58

SAVETNICA predsednika Srbije Suzana Vasiljević brutalno je odgovorila šefu kabineta predsednice lažne države Kosovo Blerimu Veli.

СУЗАНА ВАСИЉЕВИЋ ОДГОВОРИЛА ШЕФУ КАБИНЕТА ПРЕДСЕДНИЦЕ ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ: Књиге су сувише тешке за вас, погледајте филм Жута кућа

foto: Nebojsa Parausic

Vela je na društvenoj mreži Tviter preporučio dve knjige za Suzanu Vasiljević, jednu o navodnim zločinima Srba na Kosovu, a drugu koja daje savete kako se izlečiti od alkoholizma. 

- Hvala vam Blerim Vela. Da li je ovo sa liste pet knjiga koje ste pročitali? One vam mogu biti komplikovane, probajte filmove ili novine, mnogo je lakše! „Žuta kuća“ – da ukratko prenesete koncept „zavisnosti“ sopstvenih lidera. Ili neku drugu „robu“ za koju ste očigledno „stručnjak za trgovinu“ - napisala je Vasiljević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo