DESET GODINA NISTE ČULI SRBE Vučić o stvarnosti nakon "izbora" na KiM - "Rezultati od juče predstavljaju potpuno novu političku realnost"

Novosti onlajn

24. 04. 2023. u 13:30

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić obraća se danas javnosti u zradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Vučić je komentarisao lokalne izbore koji su juče održani na severu Kosova i Metohije.

ДЕСЕТ ГОДИНА НИСТЕ ЧУЛИ СРБЕ Вучић о стварности након избора на КиМ - Резултати од јуче представљају потпуно нову политичку реалност

Foto: Printskrin/Pink

- Rezultati od juče predstavljaju potpuno novu političku realnost. Čekao sam da vidim sa kakvim zaključcima će da izađu. Radio sam sa svojim timom do iza ponoći i jutros da bismo došli do nekih zaključaka. Mi ćemo morati da se ponašamo drugačije. Kurti to nije razumeo. On misli da će da upravlja sa 400 glasova. Sve može, samo nemojte posle od Srba da tražite ništa. Kaže Stano da se ubrza dijalog, vi očigledno ništa niste razumeli od ovoga juče. Srbi su tražili da ih saslušate, nikada ni za šta niste želeli da ih čujete. Nažalost, niste razumeli poruku, mi hoćemo da se naš glas čuje i nećete moći da radite bez nas.

- Deset godina niste čuli Srbe, pričate gluposti. Zato vam nisam ni potpisao ništa. Jedino zašta vam Srbija služi, jeste da ispunjava vaše želje. Jeste primetili da me niko nikada nije demantovao? Juče su se dogodile tektonske promene, obavezujuće za sve nas - naveo je Vučić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (275)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)