"NIKAKAV TEROR PRIŠTINE NIKADA NEĆE ZAVLADATI SEVEROM": Potpredsednik Srpske liste uoči izbora na KiM

Novosti online

22. 04. 2023. u 22:09

POTPREDSEDNIK Srpske liste, Milan Radoičić, oglasio se povodom sutrašnjih izbora na severu Kosova i Metohije.

НИКАКАВ ТЕРОР ПРИШТИНЕ НИКАДА НЕЋЕ ЗАВЛАДАТИ СЕВЕРОМ: Потпредседник Српске листе уочи избора на КиМ

Foto: Srpska lista

- Moj srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra će svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika i Vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, kao što je to i danas bilo tokom vežbe Granit 2023 - poručio je Radoičić.

Kako se navodi u saopštenju srpski narod zna dobro šta smeta vlastima na tzv. Kosovu.

- Znamo mi dobro da ih je zabolela naša vojna snaga i naša sloga, naš strojev korak, naš Lazar i naš Miloš i zato nas kukavički napadaju.  Na te napade neću odgovarati, jer oni zaslužuju prezir kao i lažni, nedemokratski izbori koje sutra nasilno hoće da sprovedu na severu - kaže potpredsednik Srpske liste.

Radoičić je pozvao sve svoje sunarodnike da sutra budu dostojanstveni.

- Zato pozivam moje sunarodnike od Leposavića, do Zvečana, Severne Mitrovice i Zubinog Potoka da sutra budu dostojanstveni, jedinstveni i odlučni da sačuvamo mir, da ne nasedaju na provokacije, a naš odgovor biće moćan i poraz vragu - sveopšti bojkot lažnih izbora jer oni za nijednog časnog Srbina, srpskog imena i prezimena ne postoje. Nikome ne pretimo, ali od borbe za prava Srba i bolje sutra ne odustajemo. Samo želimo da živimo u miru i svoji na svome - jasan je Radoičić.

- Nikakav teror Prištine nikada neće zavladati severom! Do pobede! Živela Srbija! - poručio je potpredsednik Srpske liste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna