"NAŠ POSAO JE DA OBEZBEDIMO USLOVE ZA SPORTISTE" Vučić: Ulažemo više da bismo imali bolje rezultate

Novosti Onlajn

21. 04. 2023. u 12:36

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić prisustvuje danas polaganju kamena temeljca za izgradnju novog sportsko-rekreativnog centra „Radnički“ u Beogradu, a kako je predsednik najavio, biće izgrađene i nove garaže sa 187 parking mesta.

НАШ ПОСАО ЈЕ ДА ОБЕЗБЕДИМО УСЛОВЕ ЗА СПОРТИСТЕ Вучић: Улажемо више да бисмо имали боље резултате

Foto: Novosti

- Imaćete nove garaže, 187 parking mesta, da se smestite, da trenirate, da radite, sve što je potrebno biće ovde. Gradili smo arenu u Beogradu, ona je građena 2000. godine, pre nego što je bila tehnički završena bila je otvorena, mnogi ljudi su to tada kritikovali, to je bio važan razvojni projekat, cene u Beogradu su onda drastično skočile. Danas nam je arena hala najbolja u Srbiji - naglasio je Vučić.

- Uvek ćemo na Olimpijadi da navijamo i budemo uz svoje sportiste, ali nećemo da budemo zadovoljni ako broj medalja ne bude dvocifren. Jedino što očekujemo za Pariz i Los Anđeles je preko 10 - rekao je Vučić i dodao:

- Naš je posao da obezbedimo uslove za sportiste. Pogledajte koliko je Mađarska uradila, Slovenija, ne samo za zimske, već i za letnje sportove. Mi moramo da ulažemo više i da očekujemo bolje rezultate. Ovo je važno, u ovom delu grada ovakvo nešto izgraditi - naglasio je predsednik.

BONUS VIDEO: FSS UPOZNAO NOVINARE SA VAR TEHNOLOGIJOM - U poseti Sportskom centru u Staroj Pazovi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (293)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)