SUTRA SEDNICA VLADE: Pred ministrima zaključci sa sastanka sa Srbima sa KiM

Novosti onlajn

14. 04. 2023. u 13:17

U SUBOTU 15. aprila u 11 časova biće održana sednica Vlade Republike Srbije.

СУТРА СЕДНИЦА ВЛАДЕ: Пред министрима закључци са састанка са Србима са КиМ

Foto Tanjug

Pred članovima Vlade naći će se zaključci sa jučerašnjeg sastanka predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije.

Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je u četvrtak, 13. aprila sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije u Raškoj i nakon razgovora predstavio pet zaključaka sa sastanka. Sastanku su prisustvovali predsednica Vlade Ana Brnabić, kao i ministri u Vladi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (98)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)