SRBIN POGOĐEN U GRUDI, AUTO POTPUNO IZREŠETAN: Jezive fotografije napada pripadnika Rosu kod Bistričkog mosta (FOTO/VIDEO)

Novosti online

11. 04. 2023. u 07:19

PRIPADNICI Rosu su kasno sinoć, nedaleko od Bistričkog mosta, ranili iz vatrenog oružja Srbina M. J. iz Zvečana.

СРБИН ПОГОЂЕН У ГРУДИ, АУТО ПОТПУНО ИЗРЕШЕТАН: Језиве фотографије напада припадника Росу код Бистричког моста (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Kosovo Online

Prema rečima doktora Nikole Radojičića, dežurnog hirurga KBC "Kosovska Mitrovica", M. J. je operisan i nalazi se u šok-sobi.

- Nešto posle 22 sata na naše odeljenje primljen je pacijent sa prostrelnom ranom koju je zadobio u predelu desne strane grudnog koša. Doveden je u stanju hemoralgijskog šoka, hitno je primljen i operisan. Zaustavljeno je krvarenje i on je sada trenutno van životne opasnosti i smešten je u jedinici intenzivne nege na dalje praćenje - rekao je Radojičić za Kosovo onlajn.

Kako kažu u Domu zdravlja Zvečan, gde je M. J. primljen i odakle je sanitetom prevezen u bolnicu u Severnoj Mitrovici, ranjeni je rekao da su na njega pucali pripadnici Rosu jedinice u blizini Bistričkog mosta dok je vozio automobil na magistralnom putu od Leposavića ka Zvečanu.

(Kosovo Online)

BONUS VIDEO: OTIMAJU NAM DEDOVINU, A VREBAJU I SNAJPERIMA - Srbi kod Leposavića odlučni u nameri da odbrane svoje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost