"NEISTINE OPOZICIJE SU ODAVNO PALE U VODU": Jelena Žarić Kovačević odgovorila Sandi Rašković Ivić

Novosti online

04. 04. 2023. u 16:48

ČLANICA Predsedništva Srpske napredne stranke Jelena Žarić Kovačević komentarisala je izjavu poslanice Narodne stranke Sande Rašković Ivić da predsednik Vučić "prodaje izdaju kao pobedu".

НЕИСТИНЕ ОПОЗИЦИЈЕ СУ ОДАВНО ПАЛЕ У ВОДУ: Јелена Жарић Ковачевић одговорила Санди Рашковић Ивић

Foto: SNS

- Kakva lažna i maliciozna izjava da je Vučić bilo koga izdao, a još manje "prodaje" bilo kakvo političko ponašanje ili delovanje, jer nema apsolutno nikakvu potrebu za tim. Partije poput Jeremićeve rade upravo to o čemu Rašković Ivić govori - prodaju se za poene, prodaju političke postupke, ali nažalost u stanju su da prodaju i deo Srbije kako bi među strancima bili uvažavani kao političke individue - istakla je Žarić Kovačević.

Ona podseća da je vlast kojoj je pripadala i Rašković Ivić gubila deo po deo Kosova i Metohije.

- Šta je ona tada uradila, na koji način se borila? Tako što se šetala Rimom kao ambasador? Tako što nije preduzela ama baš ništa da da doprinos u očuvanju teritorijalnog integriteta zemlje koja ju je poslala u Rim da štiti njene interese - ističe Žarić Kovačević, i zaključuje:

- Neistine na kojima opozicija gradi svakodnevne napade na Aleksandra Vučića su odavno pale u vodu, najpre time što je i sam predsednik mnogo puta ponovio i garantovao narodu - nikakvog usmenog priznanja bilo kakvog sporazuma nema, niti potpisanog akta od strane predsednika kojim se priznaje lažna država Kosovo. Prema tome, "tek da bi se reklo" je poprimilo karakter "providnog" politikanstva. A, to, što su posledice takvog političkog delovanja pogubne po Srbiju, što ćemo ih ispravljati u godinama pred nama - ne čudi me da ih nije briga, jer ipak je to klika Vuka Jeremića kome Šiptari aplaudiraju "Hvala, Vuče" na naslovnim stranama njihove štampe.

BONUS VIDEO: VUČIĆ - Neću priznati tzv. Kosovo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (329)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima