"JA SAM GA MOLIO DA TO NE RADI" Vučić komentarisao presudu Draganu Vučićeviću - "Mnogo čudnih stvari ima u našem pravosuđu"

Novosti onlajn

01. 04. 2023. u 12:17

PREDSEDNIK Srbije AleksandarVučić prisustvovao je otvaranju deonice puta Novi Beograd - Surčin, a tom prilikom komentarisao je presudu glavnom i odgovornom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću.

ЈА САМ ГА МОЛИО ДА ТО НЕ РАДИ Вучић коментарисао пресуду Драгану Вучићевићу - Много чудних ствари има у нашем правосуђу

Foto: Tanjug

- Mislio sam da je to neslana šala, onda sam sinoć pozvao Vučićevića kada sam završio svoje obaveze, i vidim da je on odlučan da svoj protest izrazi na taj način što će da ide u zatvor. Ja ne mogu da kritikuje lično sudije jer bih time rušio institucije Srbije, ali mnogo čudnih stvari ima u našem pravosuđu, dodvoravanja, mnogo veliki uticaj stranaca. Neke medijske kuće nikada ne mogu da dobiju osuđujuću presudu bez obzira šta kažu, a oni za koje se govori da sve kontrolišu dobijaju besmislene kazne. Ja se nadam da se to nekako prevaziđe, jer je to loše za zemlju, ja sam ga molio da to ne radi, rekao da ću platiti ja, da je to jedna plata, ali je on rešio da time pokaže da se time bori za svoje principe i da pokaže koliko je to besmisleno. Ja sam zato odlučio da nikoga ne tužim, jer kada bih tužio sve koji mene tuže i koji kukaju da su progonjeni, a lažu i izmišljaju, -ali onda je sve to besmisleno, ništa drugo ne bih radi. To će loše da odjekne - rekao je Vučić. 

- Neću da ulazim u predmet, ali imate jedan drugi slučaj, gde je jedan čovek, gde Vučićević odgovraa zato što ga je nazvao ludim, pretio silovanjem svim članicama SNS-a, funkcioner Dveri, njega je Vučićević nazvao ludim. I on treba zbog tog ludaka da odgovara. Neki iz Dveri iz Tgovišta, evo ja ću da kažem da je taj bolesnik.  Šta god da izgovorite ništa niste preterali. I zbog toga što bi taj da siluje žene Vučićević treba da ide u zatvor. Svašta sam i životu video, to nisam - rekao je Vučić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri