SIMIĆ: Srbi na Kosovu veruju Vučiću

Novosti onlajn

27. 02. 2023. u 18:16

POTPREDSEDNIK Srpske liste Igor Simić izjavio je da Srbi na Kosovu pažljivo prate današnje razgovore u Briselu i da imaju puno poverenje u predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer znaju da se bori i istrajava u borbi za njihov opstanak i ostanak.

СИМИЋ: Срби на Косову верују Вучићу

Foto: Tanjug

Simić je, za TV Pink, rekao da Srbi čekaju da čuju ishod današnjih razgovora.

- Srbi imaju puno poverenje u predsednika Vučića, jer znaju da se on bori i istrajava u borbi za ostanak i opstanak Srba na Kosovu i Metohiji. Bez obzira ko se nalazi preko puta njega, Vučić nosi težak teret borbe za srpske interese, i Srbi na KiM imaju puno poverenje da će se izboriti za najbolje moguće u ovim teškim okolnostima - naveo je Simić.

On je ukazao da albanski političari na Kosovu zbijaju redove, dajući vetar u leđa pregovaračkom timu da istraju u nastojanjima da izbegnu primenu Briselskog sporazuma i svega onog što je u korist Srba.

- U Beogradu, opozicioni lideri, šta god da radi Vučić, biće protiv njega, sopstvene zemlje i svog naroda na KiM. To je nešto što Srbi na KiM ne mogu da razumeju, a svakako na izborima neće oprostiti - poručio je Simić.

BONUS VIDEO: OTIMAJU NAM DEDOVINU, A VREBAJU I SNAJPERIMA - Srbi kod Leposavića odlučni u nameri da odbrane svoje

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (64)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri