"SKUPILA SE EKIPA NADRIPATRIOTA" Jovanov poručio - "Nema tog saopštenja kojim će sprati sa sebe odgovornost za karabin namenjen predsedniku"

Novosti onlajn

16. 02. 2023. u 17:20

MILENKO Jovanov, član predsedništva Srpske napredne stranke, reagovao je na zajedničko saopštenje koalicije NADA, Dveri i Zavetnika, u kojem oni poručuju da "nisu organizatori bilo kakvog jučerašnjeg okupljanja na ulicama Beograda".

СКУПИЛА СЕ ЕКИПА НАДРИПАТРИОТА Јованов поручио - Нема тог саопштења којим ће спрати са себе одговорност за карабин намењен председнику

Milenko Jovanov / Foto Tanjug

"Nakon što su izmileli iz mišjih rupa, pivnica i kafana, gde se ko već zatekao sinoć, skupila se ekipa nadripatriota i napisala saopštenje u kome se odrekla svih onih koji su poslušali njihove pozive prethodnih dana i došli pred zgradu Predsedništva na protest! 

I malo im je bilo to što su se tako lako odrekli svojih pristalica, nego sada ubeđuju javnost kako nemaju ništa sa jučerašnjim skupom, baš kao što su samo dan nakon napada na predsednika Vučića u Skupštini Srbije govorili da ga nisu oni napali.

Ovi ljudi kao da imaju periodična  pomračenja uma, kada postaju nasilni, a kada im pomračenje uma prođe ne sećaju se šta su radili. 

Da ih podsetim, ako se sećaju, ali se prave blesavi i obavestim, ako su zaista imali pomračenje uma, pa se ne sećaju, da su svi zajedno - i Jeremićevi i Jovanovićevi i Boškovi i ovi iz žute stranke Zavetnici napadali predsednika Vučića u Skupštini, a zatim su opet svi zajedno učestvovali u pripremi jučerašnjeg skupa. Neki, doduše, javno, a neki daleko od očiju javnosti. Ali zajedno. 

I nema tog saopštenja kojim će sprati sa sebe odgovornost za karabin namenjen predsedniku Srbije, pozive na ubistvo predsednika i nasilno otimanje vlasti.

Jučerašnji skup je njihova slika i prilika koja je pokazala da ni nasilje u Skupštini nije bilo slučajno. To je ponovo videla Srbija. I otuda pokušaj da se odreknu svog nedela.

Ali im to neće proći", navedeno je u saopštenju Jovanova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)