VIDI SE KO JE HRABAR I ODGOVORAN, A KO KUKAVICA I LAŽOV Brnabić: Potrebno je da svi zajedno pronađemo trajni odgovor za KiM

Tanjug

01. 02. 2023. u 13:20

U OVIM za zemlju teškim i izazovnim vremenima ponovo se vidi ko je hrabar i odgovoran, a ko je kukavica, licemer i lažov, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić.

ВИДИ СЕ КО ЈЕ ХРАБАР И ОДГОВОРАН, А КО КУКАВИЦА И ЛАЖОВ Брнабић: Потребно је да сви заједно пронађемо трајни одговор за КиМ

Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

Ona je na svom Tviter nalogu, komentarišući izjave opozicije objavljene u tekstu, kako kaže, "tajkunskih medija", a u kojem je navedeno da "Vučić 10 godina nikoga nije pitao o Kosovu", podsetila na izjavu predsednika iz jula 2017. godine u kojoj je pozvao na unutrašnji dijalog o Kosovu i Metohiji.

"Zato što je potrebno, kao nikada do sada, da svi zajedno pronađemo odgovor. I to onaj koji će biti trajan, koji će isključiti sukob kao opciju i koji će svima na ovim prostorima doneti korist", navela je premijerka.

Ona je navela i da pronalaženje rešenja "zahteva glavu vruću od stalnog razmišljanja, srce koje je hladno na preterane emocije i ruke uprljane kompromisima - i naše i albanske".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (89)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)