U TRENUTKU kada su neprekidnim i bezobzirnim provokacijama Prištine odnosi dve zajednice zaoštreni gotovo do pucanja, akademici, pisci, kompozitori… umni ljudi od reči i dela pokušali su da daju odgovor na pitanje koje decenijama muči i Srbiju i njenu južnu pokrajinu.

BOGDAN

03.01.2023. 10:03

PRISTINA NEMA NIKKVU ULOGU U TAKOZVANI KOSOVSKI CVOR.KOSOVSKI TAKOZVANI CVOR KOGA SU SRBSKOM NARODU I SRBSKE DRZAVE NAMETNULI IMPERIJSLISTICKA AMERIKA GDE VLADAJU VLADARI IZ SENKE SATANI I LUSAFERI DUBOKE DRZAVE MOZE DA SE RESI SAMO DRUGI KOSOVSKI KRVABI BOJ DA POKAZEMO CAST I OBRAZ SRBSKI ILI BEZUSLOVNA KAPITULACIJA KOJI OD NAS TRAZE ZAPADNI ZLOVINCI DUBOKE DRZAVE GLOBSLISTI KRAJ NASE DRZAVE I NACIJE I TO JE TO.

Jastreb

04.01.2023. 17:26

Pa barikade su demokratsko, nenasilno sredstvo protiv kršenja propisa, dogovora i potpisanih obaveza. Put se zna, kod svake nepravde i kršenja zakona i prava srba odmah demonstracije sa barikadama. Barikade moraju da organizuju i srbi iz Srbije na administrativnim prolazima pogotovu što veliki broj šiptara dolazi iz zapadnih zemalja, kao i srbi iz Srbi jel nema razlike medju srbima iz centralne srbije i srba na Kosovu i Metohiji. Odgovori moraju biti jedinstveni i jasni.