SRAMNA REAKCIJA: Poznati srbomrzac traži od NATO da zaustavi Vučića

Novosti online

26. 12. 2022. u 23:46

GUNTER Felinger austrijski ekonomista, jedan od vođa nevladinog sektora i osoba koja se predstavlja kao zagovornik za proširenje Evropske unije, nakon objave N1 o položajima Vojske Srbije kod Jarinja, pozvao je NATO da interveniše ali ne da smiri premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija koji izaziva haos, nego kako navodi da zaustavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

СРАМНА РЕАКЦИЈА: Познати србомрзац тражи од НАТО да заустави Вучића

Foto: Printskrin

Ovo je samo jedna u nizu sramnih reakcija koje dolaze u trenutku kada je Aljbin Kurti spreman na sve pa i na rat, dok se srpski narod na Kosovu i Metohiji bori da opstane na svojim ognjištima.

Inače, Gunter Felinger poznat je po zapaljivim izjavama u kojima napada Srbiju. U tvitovima koje objavljuje traži od Srba da priznaju lažnu državu Kosovo, osude Rusiju i uvedu joj sankcije, a takođe je imao i ideju da promeni ime hotelu Moskva zbog rata u Ukrajini. Više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

Takođe, napadao je i Slobodana Miloševića, tvrdio da je počinjen genocid u Srebrenici, a tražio je i momentalnu suspenziju Srbije iz procesa kandidature za Evropsku uniju.

Foto: Printskrin

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)