"NAŠ NAROD SA KIM JE SVETOG NIKOLU DOČEKAO NA BARIKADAMA" Vučić sumirao prethodnu nedelju - "Ispunjena tugom zbog smrti našeg Mihe"

Novosti onlajn

25. 12. 2022. u 12:19

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sumirao je utiske veoma naporne nedelje koja je na izmaku, ali i istakao nadu u još uspešniju narednu godinu za sve naše građane.

НАШ НАРОД СА КИМ ЈЕ СВЕТОГ НИКОЛУ ДОЧЕКАО НА БАРИКАДАМА Вучић сумирао претходну недељу - Испуњена тугом због смрти нашег Михе

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Samo nas jedna nedelja deli od nove, nadamo se još bolje i još uspešnije godine za sve naše građane. Nedelja za nama bila je ispunjena tugom zbog smrti našeg Siniše Mihajlovića, a opet nas i podsetila na svu radosti koju nam je veliki Miha, svojom majstorskom igrom, doneo u prethodnim decenijama.

Naš narod sa Kosova i Metohije je svetog Nikolu proslavio na barikadama, istrajan u želji da živi kao i sav drugi civilizovani svet – slobodno, čuvajući živote i perspektivu svoje dece. O tome sam tokom nedelje razgovarao i sa potredsednicom Vlade i ministarkom spoljnih poslova Republike Slovenije i admiralom NATO.

Mi nastavljamo da radimo na modernizaciji Srbije, u čemu nam pomažu i iskreni prijatelji naše zemlje. Tako sam se u Azerbejdžanu sastao sa predsednikom Ilhamom Alijevim sa kojim sam razgovarao o širenju već postojeće i stvaranju novih vidova saradnje. Nastavljamo da se borimo za što bolji život svih naših građana i sigurnu budućnost naše dece. Živela Srbija! - napisao je Vučić na Instagramu. 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (37)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)