OPET VARNICE U OPOZICIJI: Rat Đilasa i Aleksića zbog izbora u Beogradu

Novosti online

24. 12. 2022. u 21:57

PONOVO sevaju varnice u srpskoj opoziciji. Ovog puta u "klinču" su se našli lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i šef poslaničke grupe Jeremićeve Narodne stranke Miroslav Aleksić. I to zbog izbora u Beogradu koji nisu ni zakazani.

ОПЕТ ВАРНИЦЕ У ОПОЗИЦИЈИ: Рат Ђиласа и Алексића због избора у Београду

Foto: Igor MarinkovićPrintskrin RTS

Na pitanje da li će se Narodna stranka odgovoriti na poziv predsednika SSP-a Dragana Đilasa opoziciji o tome da li hoće izbore u Beogradu na proleće, šef poslaničke grupe ove stranke u Skupštini Srbije Miroslav Aleksić rekao je za portal Nova.rs da ne razume pravo Dragana Đilasa da ih poziva na "neke izbore koje je on dogovorio s Vučićem".

- Naravno da smo mi kao Narodna stranka spremni za izbore i želimo ih kad god, na bilo kom nivou i što pre, ali to je interni dogovor njega i Vučića. Ne znam da li će postojati uslovi da se oni održe, ali spremni smo, učestvovaćemo na njima. Trudimo se da ih bude što pre jer svaki dan na vlasti SNS i Aleksandra Vučića stvara nesagledivo loše posledice po građane Srbije - rekao je Aleksić.

Đilas je odmah odgovorio Aleksiću i naveo da ne razume zašto je bilo kome u opoziciji ko je za promenu vlasti u Beogradu problem da traži izbore.

- Nisam pozivao na izbore koje sam dogovorio sa Vučićem, kako je to, svestan činjenice da ne govori istinu, rekao Miroslav Aleksić - kazao je Đilas za isti portal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar