"ZAMOLIO SAM DA NATO ZAŠTITI NAŠ NAROD NA KiM": Vučić sa komandantom Komande združenih snaga NATO-a (FOTO)

Novosti online

20. 12. 2022. u 11:09

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa komandantom Komande združenih snaga NATO-a, admiralom Stjuartom Mančom.

ЗАМОЛИО САМ ДА НАТО ЗАШТИТИ НАШ НАРОД НА КиМ: Вучић са командантом Команде здружених снага НАТО-а (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Dobar razgovor sa admiralom Mančom. Zamolio sam da NATO zaštiti naš narod na KiM i zahvalio na razumevanju politike neutralnosti Srbije - napisao je predsednik na Instagramu.

Podsetimo, Vučić je jutros razgovarao i sa potpredsednicom Vlade i ministarkom spoljnih poslova Republike Slovenije Tanjom Fajon.

- Slovenija je jedan od naših najznačajnijih partnera, kako na polju spoljnotrgovinske razmene, tako i u investicionoj saradnji. Posebno nas raduje to što su srpske kompanije sve aktivnije kao investitori u Sloveniji. Ministarki Fajon sam rekao da je Srbija zainteresovana za dalje intenziviranje ekonomske saradnje, s posebnim akcentom na prerađivačke industrije, IT sektor, bankarstvo i osiguranje, kao i obnovljive izvore energije. Obavestio sam je i o situaciji na Kosovu i Metohiji i zahvalio na podršci Slovenije evropskom putu Srbije - objavljeno je na Instagramu "budućnostrbijeav".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (181)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima