KURTI NASTAVLJA TEROR: Počelo hapšenje Srba koji su napustili policiju - prva žrtva Dejan Pantić

Novosti online

10. 12. 2022. u 14:51

PRIPADNICI Kurtijeve Kosovske policije uhapsili su danas na administrativnom prelazu Jarinje Dejana Pantića bivšeg pripadnika Kosovske policije koji je 5. novembra zajedno sa svojim kolegama napustio ovu instituciju, a koji je do tada bio angažovan u policijskoj stanici u Kosovskoj Mitrovici, saopštio je direktor Kancelarije za KiM Petr Petković.

КУРТИ НАСТАВЉА ТЕРОР: Почело хапшење Срба који су напустили полицију - прва жртва Дејан Пантић

Foto: Novosti

"Dejan je sa suprugom danas u prepodnevnim satima otišao u Rašku da obavi privatne obaveze, normalno prešao prelaz i u povratku su mu Kurtijevi policajci stavili lisice na ruke i odveli ga prema poslednjim informacijama u bazu kosovske policije u blizini prelaza.

Reč je o brutalnoj odmazdi i zastrašivanju od strane Aljbina Kurtija koji je rešio da sada progoni srpske policajce kojima, bez ikakvih osnova i dokaza, pokušava da pripiše dela sa kojima nemaju nikakve veze ne bi li tako pokušao da zastraši sve Srbe koji ne žele da trpe njegov teror i kršenje sporazuma. Time Kurti želi da im se osveti za to što su napustili sve institucije na severu, uključujući i policiju.

Foto: Novosti

O ovoj brutalnoj primeni sile, odmazde i zastrašivanja obavestio sam odmah i Miroslava Lajčaka, a obavestićemo i sve relevantne međunarodne predstavnike sa jasnim zahtevom da se osveta i odmazda prema Srbima odmah zaustavi i da se Srbima garantuje bezbednost. 

Nakon upada i slanja svojih do zuba naoružanih jedinica u Kosovsku Mitorivcu, slanja Rosu blindiranih vozila u dečji vrtić u Leposaviću, specijalaca sa prstom na obaraču u Veliku Hoču, sada je Kurti počeo da hapsi Srbe nemoćan da ih natera da mu se povinuju i vrate u njegove institucije. 

Janso je da Kurti želi nemire, incidente, novu krizu i haos jer se samo time hrani i tako opstaje na vlasti, ali mu to neće poći za ruko. Neće Srbi biti glineni golubovi njegovih suludih poteza, u to neka bude uveren", navedeno je u saopštenju Petkovića.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!