Uz Savu Manojlovića i Vuletića, na "buđenju za pravednu Srbiju" i čovek koji je ojadio Univerzijadu (FOTO)

Novosti online

30. 11. 2022. u 22:51

NA VEČERI u jednom restoranu, koje su iz pokreta Kreni Promeni nazvali "buđenje za pravednu Srbiju", pored predstavnika ovog pokreta Sava Manojlovića i profesora Pravnog Fakulteta Vladimira Vuletića, bio je i Siniša Jasnić - čovek koji je ojadio Univerzijadu i budžet Srbije.

Уз Саву Манојловића и Вулетића, на буђењу за праведну Србију и човек који је ојадио Универзијаду (ФОТО)

Foto: Tviter/@PartizanusV

Jasnić je kao direktor privrednog društva "Evropske univerzitetske igre 2020" Beograd sa jednim saučesnikom, zloupotrebama oštetio budžet Srbije za čak 68 miliona dinara.

Pitanje koje se postavlja je da li su ih na jednom mestu okupili oni koji iz inostranstva finansijama pokušavaju da unište i uspore razvoj Srbije.

Pokret Sava Manojlovića Kreni-promeni, kao i "ekološke" proteste koje su pokretali, plaćaju strane organizacije putem donacija.

Na to je skrenula pažnju i premijerka Ana Brnabić u januaru ove godine, kada je otkrila da je Manojlović od Rokfeler fondacije dobio 25.000 dolara.

- Taj novac dolazi od fondova i institucija, a to pokazuje jedan stepen ludila koje imamo u zemlji, gde imate američke fondacije koje plaćaju proteste protiv Rio Tinta. Savo Manojlović je od Rokfeler fondacije dobio 25.000 dolara za opšte namene, pritom je to prvi put da je dobio novac od njih, takoreći na lepe oči, rekla je tada premijerka Ana Brnabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)