VUČIĆ: Celu noć sam razgovarao sa Srbima! Rekao sam im: "Ja ću, braćo, da budem sa vama, šta god da odlučite Srbija će biti uz vas"

Novosti online

06. 11. 2022. u 21:45

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je kako je izgledao njegov razgovor sa predstavnicima Srba koji je trajao celu noć.

ВУЧИЋ: Целу ноћ сам разговарао са Србима! Рекао сам им: Ја ћу, браћо, да будем са вама, шта год да одлучите Србија ће бити уз вас

Foto: Novosti

Predsednik kaže da je razgovarao celu noć sa Srbima sa Kosova i Metohije i rekao im da će ih podržati u svakoj odluci. On je dodao da je odluka Srba da napuštaju institucije mnogo teška.

- Rekao sam da neću da govorim da su oni krivi za to i da im neću podizati branu na Jarinju i Brnjaku, kao Milošević, Karadžić i Mladić. Rekao sam da ću biti sa svojom braćom, ionako će ostali za sve mene da napadaju - rekao je predsednik.

- Srbi su mi rekli: Aleksandre brate, nama ostaje da stavimo zavežljaj na traktore i da dođemo u Rašku. Mislite da je ovim ljudima bilo lako da skinu uniforme. Nisu više mogli da izdrže. To je autonomna i autohtona odluka našeg naroda. Razgovaram sa svetskim zvaničnima, smirujem naše ljude, pokušavam da obezbedim mir – rekao je Vučić.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (29)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana