KUKAVIČJA PONUDA: Kurti smenio Đurića, hoće da postavi drugog Srbina

Novosti online

04. 11. 2022. u 11:17

PREMIJER lažne države Kosovo Aljbin Kurti smenio je Nenada Đurića, komandira Regionalnog policijskog direktorata Sever, jer nije želeo da ide protiv svog srpskog naroda i sada na to mesto planira da postavi drugog Srbina - Milorada Ćorca, saznaju Večernje novosti.

КУКАВИЧЈА ПОНУДА: Курти сменио Ђурића, хоће да постави другог Србина

Foto: Profimedia

Svi Srbi sa Kosova i Metohije od Ćorca traže da on tu kukavičju ponudu Kurtija ne prihvati, a već sutra će se znati kakva će njegova odluka biti.

Podesetimo, juče je suspendovan regionalni direktor Severne Mitrovice Nenad Đurić, koji je osumnjičen da je počinio krivična dela "sabotaža" i "poziv na otpor", navodi se u saopštenju Policijskog inspektorata Kosova.

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković ovim povodom održao je koferenciju za medije i tom prilikom rekao da je Aljbin Kurti doneo tu odluku samo zbog toga što je stao u odbranu srpskog naroda na KiM.

– Naime, razlog zbog čega su smenili Đurića je taj što je direktor direktorata na severu KiM stao u odbranu i zaštitu svojih kolega, starešina, Srba, koji su doneli odluku zajedno sa gradonačelnicima četiri opštine na severu KiM i Srpskom listom da ne izdaju nikakve pisane ukore vozačima "KM" registarskih tablica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)