ODBIO DA DELI OPOMENE SRBIMA: Suspendovan Nenad Đurić jer je stao u odbranu srpskog naroda na KiM

Novosti online

03. 11. 2022. u 15:00

POLICIJSKI inspektorat tzv. Kosova preporučio je tzv. kosovskoj policiji suspenziju regionalnog direktora Severne Mitrovice Nenada Đurića, koja je istu i sprovela, pa jeĐurić suspendovan.

ОДБИО ДА ДЕЛИ ОПОМЕНЕ СРБИМА: Суспендован Ненад Ђурић јер је стао у одбрану српског народа на КиМ

Foto: Printskrin/Jutjub/ Kosovo online

Regionalni direktor tzv. kosovske policije u Severnoj Mitrovici osumnjičen je da je počinio krivična dela "sabotaža” i "poziv na otpor", navodi se u saopštenju Policijskog inspektorata Kosova.

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković ovim povodom održao je koferenciju za medije

– Pre nešto više od sat vremena, policijski inspektorat tzv. Kosova doneo je odluku da suspenduje direktora regionalnog policijskog direktorata “Sever”, gospodina Nenada Đurića. Da prevedem na srpski, Aljbin Kurti doneo je odluku da razreši direktora direktorata “Sever”, samo zbog toga što je stao u odbranu srpskog naroda na KiM – rekao je Petković.

– Naime, razlog zbog čega su smenili Đurića je taj što je direktor direktorata na severu KiM stao u odbranu i zaštitu svojih kolega, starešina, Srba, koji su doneli odluku zajedno sa gradonačelnicima četiri opštine na severu KiM i Srpskom listom da ne izdaju nikakve pisane ukore vozačima “KM” registarskih tablica.

Podsetimo, direktor Regionalne direkcije policije za region Sever Nenad Đurić juče je izjavio da policija na severu Kosova neće sprovoditi odluku o podeli opomena vozačima sa KM tablicama, jer je ta odluka "politička i usmerena protiv srpske zajednice".


BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)