ČETIRI odbornika u skupštinama više opština grada Beograda i dva poslanika u Narodnoj skupštini Srbije odlučili su da se odvoje od Milice Đurđević Stamenkovski i u narednom periodu u predstavničkim telima nastupaju kao samostalni poslanici i odbornici, a o tome su otvoreni pismom obavestili građane.

Komentari (21)

Miki Zg

24.10.2022. 20:32

Milici šljivovici-uhvaćena kako pijana vozi otkazuju srpski rodoljubi jer je ona ,Nada ,,Boškić i Poks jedno pričali u kampanji ,a sada okrenuli leđa srpskim interesima države Srbije .To se vidjelo u Skupštini ,a oni da su kao opozicija vlasti ,to pozdravljam ,to im je posao .

Jaaaa

24.10.2022. 20:43

E tako treba uraditi tim otpadnicima,jer su tokom izbora imali sasvim drugačiju kletvu povodu srbije naše jedine države i naravno Kosova i Metohije

buki

25.10.2022. 08:13

@Jaaaa - Slažem se sa Vama, ali u većini stranaka se pre izbora potpisuje dogovor po kojem mandat ne pripada osobi nego stranci. Čudi me da i Milica nije postavila takav ultimatum.

Rajka

24.10.2022. 22:18

Milice svi pristojni i posteni gradjani su shvatili da je opoziciji bitan samo licni interes ,gradjani,glasaci su vam butni samo do izbora.Svaki dan da se zahvalis Vucicu sto je smanjio cenzus koji si jedva presla.

No

24.10.2022. 22:24

Da li je gospoda sigurna u svoju procenu i ocenu Milice? Znate lično nisam sigurna da je to objektivna opservacija, ali sumnjam da je možda lična projekcija dotične gospode, i pitam se da nisu oni promenili kurs? Verujem da Milica mnogima smeta, Milice samo napred, vidi Srbija ko je ko!

Jovana

24.10.2022. 22:24

E Milice, nisi ni počela da se baviš politikom, a već si doživela sunovrat. Bojim se da je tvoja "politika" kao u Sande Rašković Ivić. Hvataj se ti nekog drugog posla...

George USA

24.10.2022. 23:45

Svaka vam cast ! Milica je obmanula celu srpsku javnost. Radi se ocito o POKVARENOJ osobi zato se i druzi sa Obradovicem koji je stara musterija stranih ambasada.

Boris

25.10.2022. 05:25

Ovi sto prozivaju gospodju Milicu su morali znati i pre izbora kakva je ona osoba sada kada su sebi obezbedili platu pd hiljadu i kusur eura razne privilegoje cetiri godine e sada odosmo da pametujemo , posteno bi bilo da vrate mandate zavetnicima i da onda "tamburaju"

R Marković

25.10.2022. 08:17

Mnogo puta sam isticao na društvenoj mreži Fejsbuk da je Milica STAMENKOVSKA VMRO plaćenica. Drago mi je da su to neki ljudi shvatili. Dokaz: Milica nikada nije kritikovala Makedonsku vlast što hapse sveštenike SPC što Srbi nemaju nikakva prava u Makedoniji. Ali navodno je branila Srbe u Crnoj Gori s namerom da dođe do bratoubilačkog rata. To je činila i Srbima na KiM...Ona to radi jer je Stamenkovska jer je KONVERTITA...

Dragan R

25.10.2022. 09:23

Vrlo malo znam i o Zavetnicima i o samoj Milici Đurđević Stamenkovski, a ono što znam ne ostavlja utisak neke organizovane i relevantne političke snage. Ali isto tako ne vidim nikakav razlog da se u komentarima baca ovoliko drvlje i kamenje na njih. Šta je problem gospodo? Milica nije dovoljno patriota zato što ponekad nastupa zajedno sa Boškom Obradovićem, koji je "stalni posetioc stranih ambasada"? Ali vam je zato normalno da Zorana Mihajlović bude 10 godina potpresednik i Vlade i vladajućeg SNS-a iako bukvalno ne izlazi iz američke ambasade i daje izjave koje kao da je pisao američki stejt department? I ne samo Zorana Mihajlović. Utoj Vladi je bila još najmanje trećina ministara koja po mišljenje ide u strane ambasade. U toj Vladi je bila i Gordana Čomić koja ne krije svoje atisrpske stavove. Ali za Vas Milica nije patriota a ta Vlada jeste bila patriotska? Ili će pre biti da su Zavetnici i Milica problem zato što pokazuju da postoji i neka druga vrsta patriotizma od onog koji propagira vlast? Izgleda da bode oči proglas o vraćanju KiM u ustavnopravni poredak Srbije. Od kada je taj proglas objavljen Milica postaje "Milica šljivovica" i počinje rasturanje njene stranke.

starina

25.10.2022. 12:40

Ako se ne varam, ona je isplivala iz nekih demonstracija protiv izbora i OTISLA NA IZBORE, tj od tada se bavi politikom i neki je lidar. Sta ocekivati od takvih politicara?????????

Peki

25.10.2022. 13:34

Nadam se da ce oni koji su glasali za nju shvatiti da je ona sve lagala,a svaki pokret ruku,visina glasa,sve je uvek bilo uvezbano,nikad nista od nje spontano i iskreno.