PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je večeras za naše medije iz Budimpešte, nakon trilateralnog sastanka sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom i austrijskim kancelarom Karlom Nehamerom.

Moskva

03.10.2022. 18:35

Све ове фашистичко-економске колонизаторе да протерамо и коначно да сине сунце слободе над Србијом. Све оно што трпимо од 2000те, понижења и уцене као држава и народ да отклонимо. Економски фашисти, потомци оних правих који су наше претке побили и опљачкали као и све Православне и Слоненске народе, сада са опраним опљачканим капиталом долазе код нас. Пљачку су легализовали “опрали” уз помоћ оних фашиста из Америке уз помоћ Маршаловог плана. Тај план није ништа друго него прање капитала исто као када нарко картели оперу свој прљави капитал и онда представљају пословни свет. Зато да срушимо овај колонијални статус и избегнемо да постанемо резерват у који хрлимо. Нема капитализма без домаћег грађанина власника тог капитала. Када је у једној земљи власник капитала странац онда она није капиталистичка већ има колонијални статус. Како привредни напредак једна земља да оствари уз помоћ “трошка”? Радник је основа за остваривање добити али истовремено спада у биланс трошкова уз струју, порезе, амортизацију… ако нема профита који остаје у рукама домаћег власника или државе… Нико није уз помоћ трошка направио успех. Када се удруже богат и сиромах… богат буде још богатији а сиромах постане тотална беда. Посебно да се обрачунамо са слугама колонијалиста који су њихове маријонете а заправо су класични лопови битанге једном речју маргина друштва. Они у њихово име су спровели “Економски Геноцид”. Мора да се уведе правни термин “ЕКОНОМСКИ ГЕНОЦИД” а он представља све оне последице по друштво које су настале као последица пљачке, лоповлука, угњетавања људи. Сви они лопови који су уиме колонизатора пљачкали по Србији а као резултат тога имамо стотине хиљада породица које се никада нису оформиле, стотине хиљада деце која се нису родила због тога што није било услова због деловањ тих битанги. Зато Економски Геноцид да нема могућност застаревања и сви они лопови кој се сада представљају “елитом” друштва и сада су “угледни” привредници и политичари да одговарају!!! То мора да се деси. Једно друштво може да истрпи привремено ту аномалију да “прекалемљени” отпад крене да представља онај најбољи део који једна земља има. Али пошто то може само привремено… Калемљенаши на крају морају ипак бити то што јесу маргина друштва али она у затвору Живела Србија.

Moskva

03.10.2022. 18:36

Време је да кажемо ДОСТА! Доста колонијалном статусу Србије! Доста робовском статусу наших људи! Доста да "државни пројекат" буде маргина друштва на челу истог. Доста да "државни пројекат" је да лопови буду ти који честитима одређују вредности. Доста да "државни пројекат" буде да ови који су најчеститије хапсили, наше официре и генерале сада треба да тим истим подижу споменике и додељују улице! Прво их хапсили, тамничили, породице прогањали, субверзивно деловали против државе и сада мисле да само преокрену све преко ноћи! Доста да "државни пројекат" буду разни милогорци у политица а прави честити Срби у Црној Гори на маргини! Доста да економски фашисти нам окупирају земљу и то користе да из економске окупације добију геостратешку капитулацију! Време је да "ДРЖАВНИ ПРОЈЕКАТ" буде да сви они који су нас довели у ово стање завреше у затвору заједно са својим пуленима!

Velja

03.10.2022. 18:56

Mislim da je danas veoma tesko voditi drzavu i obezbediti sve sto je neophodno da ona normalno funkcionise pogotovo danas u ovom nestabilnom vremenu zato predsedniku Vucicu treba dati naklon do poda kako izdrzava i pliva u ovom politickom moru punom krokodila.

Ivana

04.10.2022. 05:39

Mi kao mala zemlja imaćemo veliki pritisak sa svih strana, ali ako nam je to neka uteha, bogami osećaće krizu i daleko bogatije zemlje.Ali ukoliko budemo složni i jedinstveni prebrodićemo sve prepreke.

Miloš

04.10.2022. 07:58

Prema izjavama analitičara pravi rat i prava kriza tek treba da nastupe.Meni nije jasno da to svi znaju a znaju i koje će posledice svega toga biti i ništa ozbiljno ne čine da dovedu Putina i Zelenskog ,ili Bajdena ,za pregovarački sto.